Jonas Schou billetter

Bliv fan

'Af Egen Fri Modvilje' er en akut førstehjælpskasse til mennesker, som er blevet voksne på den barske måde og lever livet med følelserne i højeste alarmberedskab.

Med en mere erfaren mands stemme synger Jonas Schou om voksenlivets skridt, konflikter, kriser, tab og sorg, men det er ligeledes sange skrevet af en ukuelig og håbefuld kærlighedsoptimist.

Jonas Schou har allerede to anmelderroste plader på samvittigheden. Begge albums fik positiv omtale i pressen og i anmeldelser. En overbevisende debut med det Lars Skjærbæk- producerede album 'Hverdagsmennesket, Sortseeren og Drømmeren' (2015), som blev tippet som hit på P4 Play. Efterfulgt af 'På Forhånd Undskyld' (2020), som bl.a. blev Ugens Album på DR P5, har vundet Juryprisen ved Filmkraft’s musikvideofestival og medvirker i den ambitiøse kortfilm ‘Anker’. Side 33-chefredaktøren roste 'På Forhånd Undskyld' i stærke vendinger og ytrede sågar, at den måske var blevet forbigået en nominering til en Danish Music Award.

Musikerne på det nye album er blandt musikbranchens “hårde drenge og piger”. De har alle slidt landets veje og scener tynde sammen med bl.a. Peter Sommer og Jonah Blacksmith, veteranpoeterne Poul Krebs og Michael Falch. For ikke at nævne Agnes Obel, Søs Fenger, Søren Huss, Claus Hempler, Hush, Sort Sol, Aura, Lukas Graham, MØ og mange mange flere.

På det nye album kan Jonas Schou ydermere præsenterer Toppen Af Poppen-aktuelle Mathilde Falch og Danish Music Award-vindende sangerinde Marie Frank, som medvirker med deres karismatiske stemmer som gæstesolister på ‘Lykken Kommer Sjældent Alene’ og ’Hvad Hjertet Er Fuldt Af’.

Det nye album ‘Af Egen Fri Modvilje’ har en underspillet gennemslagskraft, og det er 9 sange med en langt mere moden lyd og lyrik, som har været gennem vridemaskinen hos den nordjyske melankoliker i samarbejde med co-producer og tangentvirtuos, Palle Hjorth.

Jonas Schou datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jonas Schou i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger