Jordan Jackson billetter

Bliv fan

Jordan Jackson: vokal, klaver
Thomas Guldager: guitar, bas
Johannes Bohn: trommer
 
Jordan Jacksons iørefaldende og inderlige sange har i den grad fået opmærksomhed på den københavnske musikscene de senere år. Her har den charmerende herboende engelske sangerinde med sin besnærende stemme og store personlige udstråling gang på gang betaget publikum. Jackson er velbevandret  i mange forskellige udtryk, der inkluderer jazz, soul, pop og R&B. Hun har optrådt i selskab med den kendte danske pianist Niels Lan Doky, men også som sangerinde og pianist på flere af Londons berømte jazzscener som f.eks. Ronnie Scott’s og The Jazz Cafe. 
Ved aftenens koncert vil Jordan Jackson dele ud af sine sange hentet fra debutalbummet  Footprints, mens en håndfuld dugfriske numre også vil være at finde på repertoiret.
 Den vidtfavnende dansk-colombianske multiinstrumentalist Thomas Guldager, der har en baggrund i både jazz og klassisk musik, bakker op på fornemste vis. Det samme gør Johannes Bohn - en talentfuld og alsidig trommeslager, som spiller i mange andre sammenhænge inden for fusionsjazz, pop og hiphop.

Jordan Jackson datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jordan Jackson i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger