Jørgen de Mylius billetter

Bliv fan

Jørgen de Mylius, i kærligt folkemunde kaldt “Mylle”, er en sand legende indenfor den danske populærmusik.

Vi har alle set ham i fjernsynet og hørt ham i radioen. Nu rejser Mylle rundt i landet og fortæller om sit utroligt spændende liv med musikken i centrum. Hør om møder med verdensstjerner, arbejdet med musik gennem fire årtier, hans store engagement i Melodi Grand Prix og meget andet. Fortællingerne bliver krydret med billeder og lydstykker.

Man kan ikke tale om dansk musikhistorie, uden at fremhæve Jørgen De Mylius. Gennem sit journalistiske virke har han gjort sin store passion til sin levevej. Populærmusikkens mange facetter og attituder var en hobby, da han første gang lyttede til Radio Luxembourg som dreng. En nu musikalsk verden som han selv var med til at præsentere for danskerne tilbage i 1960’erne.

Jørgen de Mylius har lavet over 7.000 radioudsendelser, hundredvis af tv-udsendelser, udgivet flere bøger, skrevet artikler i blade og aviser og spillet som DJ. Her kan nævnes ”Efter Skoletid”, ”Eldorado”, “Hitparaden”, “Pop-quiz" og ”Musikboxen”. Han har været vært for Dansk Melodi Grand Prix 11 gange og kommentator på det internationale Eurovision Song Contest 

Jørgen de Mylius datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jørgen de Mylius i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger