Jørgen Leth og Jakob Bro billetter

Bliv fan

Vi inviterer til en uforudsigelig aften med udgangspunkt i Jørgen Leths bog "Mine Helte”. Jeres værter denne aften er digter og filmskaber Jørgen Leth og jazzmusiker Jakob Bro.


Aftenens program kender kun de to herrer. Sikkert er det dog, at aftenen kommer til at ligne ingen anden.
Duoen tager udgangspunkt i Jørgen Leths bog ‘Mine Helte’ og i det sammenhæng er det ikke en tilfældighed, at netop Jakob Bro akkompagnerer Jørgen Leth på scenen. Guitaristen Jakob Bro er nemlig blandt de jazzmusikere som Jørgen Leth beundrer.
 
Bogen ‘Mine Helte’ indledes sådan...
"Jeg bryder mig ikke om ordet rollemodel. Det er et dumt pædagogisk begreb. Jeg har ingen rollemodeller. Og jeg er ikke selv en rollemodel. Jeg roder bare rundt med det, jeg kan lide, og det, jeg ikke kan lide. Det er rigeligt, det giver god mening. Jeg synes, helte er godt. En helt, det er en, der står og lyser i nattemørket. En, der kan noget særligt, og som gør indtryk på mig. Som får mig til at forstå noget, der forekom kompliceret. En helt kan også være en skurk, en særlig slem person, som spreder ondskab om sig. Han lyser op på en mere dæmonisk måde."
 
En legende: Jørgen Leth
Jørgen Leth betegnes af mange som en legende. Det skyldes hans enorme litterære univers, evne til at sætte ord på livets kompleksitet og ikke mindst sine klare holdninger til tilværelsen. Mange vil genkende Jørgen for hans mangeårige passion for cykelsporten og som kommentator på sommerens store cykelløb på TV2.
Det er ikke uden grund, at Jørgen følges af tusindvis og har et utal af fangrupper på de sociale medier.
 
Hall of fame: Jakob Bro
I starten af 2015 kunne den nu 38-arige guitarist Jakob Bro udgive sit første album som kapelmester på hæderkronede ECM Records. Et album der føjede nye nuancer til portrættet af Jakob Bro som en af de væsentligste musikere og komponister i nyere dansk jazz. En position han har erobret med sit fængslende og svævende lydunivers, som har udløst fem Danish Music Awards, mens han samtidig er blevet medtaget i Jazz Danmarks Hall of Fame.

Jørgen Leth og Jakob Bro datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jørgen Leth og Jakob Bro i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger