Josefine Cronholm billetter

Bliv fan

Josefine Cronholm: vokal
Makiko Hirabayashi: klaver
Torben Snekkestad: sax, klarinet
Thommy Andersson: bas
Lisbeth Diers: trommer, percussion
 
Når man lytter til sangfuglen Josefine Cronholm skal man sørge for, at krystalglassene er uden for hørevidde, for her er virkelig tale om en stemme, som er indbegrebet af ”crystal clear”, så klar, smuk og totalt i ”pitch” - en unik altstemme af den rene natur. Den herboende svenske sangerinde har indspillet med Gud og hvermand, både i udlandet og herhjemme - blandt andre sammen med slagtøjsspilleren Marilyn Mazur og pianisten Steen Rasmussen.

Cronholm har desuden udgivet flere roste plader i eget navn og med egne numre, bl.a. albummet Ember fra efteråret 2018, som hun præsenterer denne aften. Smukke enkle melodier, der i ord og toner hylder livet med alt, hvad det indebærer af smerte og kaos, lyst og lykke.

Josefine Cronholm er i selskab med sine totalt loyale og hengivne musikere - den opfindsomme percussionist og trommeslager Lisbeth Diers, Makiko Hirabayashi med sit lette og uforcerede klaverspil, mens Torben Snekkestad elegant behersker alt blæs samt den originale musiker Thommy Andersson, der for længst har føjet sig til rækken af store skandinaviske bassister.

Josefine Cronholm datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Josefine Cronholm i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger