Jul på FÆNGSLET: Lav din egen julesnaps billetter

Bliv fan

En hyggelig workshop under Jul på FÆNGSLET 2021.
Til en god jul hører en julesnaps, og meget gerne en man selv har lavet. Derfor har vi inviteret vores gode samarbejdspartner ind til en særlig oplevelse, hvor du kan lære at lave din egen unikke julesnaps, og få den med hjem.

Vi starter altid med at byde velkommen med en smagsprøve på en traditionel kryddersnaps. Der fortælles lidt om snapsens historie og de typer alkohol der findes på det danske marked. De opskrifter og ingredienser vi arbejder med skal helst laves senest 4 uger før de skal drikkes, men kan derefter gemmes som man synes. Snapsogurter.dk sørger for alt det der skal bruges, så du kan blive klar med din helt egen julesnaps til julebordet i december.

Julesnapsen
Der fortælles om de mange almindelige typer julesnaps, men også om hvad de evt. kan bruges til ved frokostbordet.

Fremgangsmåden på at lave kryddersnaps demonstreres, og før der smages på en julesnaps fra Snapsogurter.dk får du som deltager mulighed for at smage eksempler på de ingredienser der efter dit eget valg skal indgå i snapsen.

Inden deltagerne får lejlighed til at hente ingredienser, der kan indgå i deres egen julesnaps, smager man på de forskellige arter stærk, sød, bitter og citrus. Der kan vælges mellem min. 16 forskellige typer, der alle er tilgængelige i almindelige butikker eller i naturen i november.

Der afsluttes med en lille overraskelse.

Særarrangementet vil forløbe som en workshop med masser af snak, ikke mindst deltagerne imellem og selvfølgelig spørgsmål og svar.

På baggrund af tidligere arrangementer er erfaringen, at der skal der afsættes min. 3 timer, og vi anbefaler derfor at du kommer i god tid til at opleve Jul på FÆNGSLET inden workshoppen starter kl. 13.00.

Pris: 300 kr.

Det får du:

  • Dagsentré til Jul på FÆNGSLET 2021
  • Glas til essens 2 stk.
  • Valgfri krydderurter (max. 4 forskellige, svarende til 0,35 l. alkohol pr. snaps)
  • En flaske Brøndums Klar eller tilsvarende pr. deltager
  • En FÆNGSLET mulepose til transport
  • Opskriftsbrochurer

Snapsogurter.dk og FÆNGSLET har siden julen 2020 samarbejdet om FÆNGSLETs yderst populære Kryddersnaps, og lancerer nu sammen FÆNGSLETs Julesnaps, der udkommer i begrænset oplag i forbindelse med Jul på FÆNGSLET 2021.

Jul på FÆNGSLET: Lav din egen julesnaps datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jul på FÆNGSLET: Lav din egen julesnaps i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger