Julekoncert - en magisk Pop'n Soul aften billetter

Bliv fan

I har set det rytmiske kor Pop'n Soul i forskellige typer storslåede koncerter. Masser af underholdning, fællessang, snak, hygge, kaffe-kage. Børneopvarmningskor, fagter og special effects med større eller mindre succes.

NU får I chancen for at opleve Pop'n Soul som I aldrig har hørt dem før. Det bliver en intens, magisk, rørende og medrivende julekoncert, hvor vi går helt andre veje end vi plejer for at give jer en unik og smuk oplevelse... mere røber vi ikke!

Der bliver to koncerter (kl. 18.30 og kl. 20.00), da der kun er plads til 125 publikummer i den smukke Høresal (hovedbygningen) på Ryslinge Højskole - så vent ikke med at købe billetter.

Koncerten varer 70 minutter uden pause. Billet koster 50 kr og børn på skød er gratis.

Pop'n Soul har under korleder Janne Wind været i rivende udvikling de sidste 3 år med to store rejser (Barcelona og Island) og en lang række forrygende optrædener, blandt andet med eventkoncteret i Odense Zoo, koncert for 700 medarbejdere i Sydbank, optræden for 10.000 mennesker på Flakhaven i 2017 til H.C.Andersens jubiilæum og i 2018 til Knæk Cancer (live transmission på TV2Fyn). Koret er vokset fra 40 deltagere til 90 dygtige sangere og seneste tiltag er korets eget band med guitarist Rumle Wind Didriksen.

Julekoncert - en magisk Pop'n Soul aften datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Julekoncert - en magisk Pop'n Soul aften i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger