Julie Berthelsen billetter

Bliv fan

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik siden 2002, men debuterede i 2015 som forfatter med sin bog om sund balance mellem livsstil, mad, motion og diæter. Julie Berthelsen foredrag er inspirerende og de giver tilhørerne et ærligt og nærværende indblik i hendes liv. 

Efter mange år med fokus på musikken debuterede Julie Berthelsen i 2015 som forfatter med bogen ‘Sund balance’. Bogen baserer sig på Julies egne erfaringer i at finde balancen i en livsstil, hvor man lytter efter kroppen og samtidig giver plads til den gode mad, som hun selv elsker.

Julie Berthelsen fik sit andet barn i efteråret 2015, og vil efter sin barsel igen bevæge sig rundt i landet med sit foredrag baseret på bogen. Samtidig arbejder hun på sit sjette album og driver sin egen blog om musik, dagligdag, familieliv og livsstil.

Mest kendt er Julie Berthelsen nok fra talentshowet Popstars på TV2, hvor hun i 2002 brød igennem som sangerinde, og hurtigt valgte at forfølge passionen og drømmen omkring sang. Julie er oprindeligt fra Grønland, og flyttede til Danmark i 1999. I dag bor hun i Aarhus med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh og deres nu to børn.

Julie Berthelsens underholdende og nærværende foredrag, som der er mulighed for at kombinere med 2-3 sange, er især benyttet hos oplysningsforbund, foreninger, biblioteker og arbejdspladser.

Se foredrag med Julie Berthelsen
 

Julie Berthelsen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Julie Berthelsen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger