Julie Berthelsen billetter

Bliv fan

Julie byder indenfor til en Julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester samt hendes dygtige korsanger.

Julie vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange. Vi skal tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd,  som får os alle i den rette julestemning.

Julie har længe drømt om at  lave denne julekoncert – og med hendes store erfaring i at skabe en stemningsfuld ramme omkring julen, så er tiden nu inde.

For Julie er julen og juletiden særlig betydningsfuld, da den står for hende, som der hvor næstekærlighed, hjertevarme, og samling i familien er i højsædet

Julen er det tidspunkt på året hvor vi alle sammen kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har det.

Med denne Julekoncert vil Julie bidrage til, at julemåneden bliver i den ånd og at vi i julen husker disse ting.

Informationer:

Dørene åbnes kl. 19.00
Unummererede siddepladser

Julie Berthelsen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Julie Berthelsen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger