K A L E II D O billetter

Bliv fan

K A L E II D O er et nyt skud på stammen inden for improviseret musik. Guitarist, Anna Roemer, og saxofonist, Cecilie Strange, er gået sammen om en fælles musikalsk vision - at skabe musik der flytter sig i tid, rum og sted. Selvom bandet kun har et lille år på bagen, har det allerede optrådt med flere koncerter på den danske musikscene, herunder Vinterjazz, Copenhagen Jazzfestival og til flere andre venues på den danske jazzscene. 
K A L E II D O fører lytteren gennem lydcollager, der ændrer sig ved hver tone ligesom solskin i et kaleidoskop. Musikken bevæger sig aldrig tilbage til et fast udgangspunkt. Duoens evige dogme er at invitere nye musikere med hver gang, så lyden hele tiden udvikler sig. I et grænseland, hvor intet er givet på forhånd, har musikken alligevel et stærkt DNA, der er afgørende for, hvilke musikere bandet inviterer indenfor. K A L E II D O skubber til grænserne for, hvad improviseret musik kan være. Med et stærkt afsæt i jazzen og traditionen omkring improvisation, opstår en sonisk, elektronisk og ambient lyd, der endnu ikke tidligere er set i Danmark. 
Begge medlemmer har travlt som udøvende musikere og komponister udenfor deres arbejde i K A L E II D O. Cecilie er i gang med at færdiggøre sit andet soloalbum, som hun indspillede i juni 2019 i The Village sammen med Peter Rosendal, Thommy Andersson og Jakob Høyer, mens Anna spiller guitar for bla. IDA KUDO, AyOwA og Asger Techau. I øjeblikket er de igang med at planlægge live indspilning i The Village i slutningen af 2019 og en release tour i ind- og udland i 2020.

K A L E II D O datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til K A L E II D O i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger