Kammerateriet for Veninder! billetter

Bliv fan

Ny byder vi indenfor til Kammerateriet For Veninder. 

En festlige venindeaften med tapas, vinsmagning og -foredrag, ølsmagning, Dicte-koncert og dansefest. 

Imens kokken serverer en let tapasmenu fortæller vinkender og fynbo Signe Fribo om vinen og sit liv som vinimportør med base i Chile. Signe beretter om forskellige vintyper og en basic-guide til vinens verden:

- At være kvinde i vinens verden

- Snobberi i vinens verden

- “Det virker åndssvagt men….” – en introduktion til vinsmagningsteknikker

- Smagning af 1 rødvin fra Rhone, 1 hvidvin fra Tyskland og 1 bobler fra Tyskland

Efter maden er der anderledes ølsmagning med Erik Nielsen fra Øbryg Thurø Bryghus. Erik byder på et bred spektre af øl - fra de lette til de mørke - og forsøger at gøre op med den sejlivede myte, at kvinder kun er til tøseøl. Sammen med smagningen følger en grundig indføring i de forskellige øltyper og bryggerkunsten og Erik giver svaret på, hvordan humle rimer på østrogen og i gamle dage blev brugt som et værn mod lysten hos gårdens yngre piger. For er der noget om snakken og hvordan kan det påvirke kvinders øl-præferencer?

Efter ølsmagningen er der lækker intimkoncert med Dicte, der på scene suppleres af Anna Brønsted på sang, bas og keyboard og LineFelding på sang, cello, ukulele og percussians. (der er mod betaling adgang til koncerten, også for mænd). Dicte Trio giver en stærk intimkoncert fra hendes anmelderroste nye album Perfume, krydret med kende numre.

Efter koncerten spiller DJHauge op til solid 80’er-fest på dansegulvet - og vi byder byens øvrige natteliv velkommen (der skal jo også være nogen at danse med, ikke?).

Prisen inkluderer en let tapasmenu, vin-smagning, håndlavede smagsprøver fra Thurø Bryghus, adgang til Dicte Trio-intim koncert og 80’er-dansefest til 03.00 på Kammerateriet. Kun 398 kr for hele aftenen og nattens arrangement.

19.00: Tapas, vinsmagning og vinforedrag

20.30: Ølsmagning

21.30: Dicte Trio - intimkoncert.

23.30: DJ og cocktailbar

03.00: Tak for i aften

Entré: 395 kr incl. øl, vin, tapas og koncert.

Kammerateriet for Veninder! datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kammerateriet for Veninder! i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger