Karl Kristian billetter

Bliv fan

Karl Kristian spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum. Karl Kristians tekstunivers runger som et ekko af Sebastians poetiske lyrik, mens selve musikken har et mere moderne islæt, der skaber associationer til Tue West. Med Karl Kristian er de danske digte igen at finde i populærmusikken.

At Karl Kristians førstesingle er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn er ingen tilfældighed. Sangen Hvide Sande indledes med ordene et skib kommer hjem.., og det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav og fjord har formet Karl Kristian som musiker og hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket også afspejler sig i hans musiske udtryk.  

Måske netop derfor troppede hele Hvide Sande op for at støtte havnebyens nye talent, da en lokal indsamling blev sat i gang. Formålet var at rejse penge, så førstesinglen kunne indspilles med tilhørende musikvideo. Byens borgere kunne se et lys i Karl Kristian og ønskede at bære med. Projektet blev en succes og den vestlige havneby har endnu engang markeret sig på Danmarkskortet. Efter en hurtig succes på de sociale medier, omtale i aviserne og en radiodebut på DR P4 blev navnet Karl Kristian slået fast i det midt- og vestjyske kulturmiljø. Hele historien om fiskeskuret, de dansende måger og bedstemors lampe er nu foreviget i musikvideoen Hvide Sande. Og med den animerede opfølger Hjertets Ro er Karl Kristian nu et etableret navn, der er klar til at stævne ud fra havn.

Karl Kristian datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Karl Kristian i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger