Kh Marie billetter

Bliv fan

Den aarhusianske sanger og sangskriver Marie Koldkjær Højlund, der nok især er kendt som medlem af nu pauseholdende Nephew siden 2017, har udgivet sin første solosingle. Titlen er "Ind i mørket", og sangen bliver udsendt under kunstnernavnet Kh Marie.

Marie Koldkjær Højlund beskriver "Ind i mørket" som "en kærlighedserklæring til natten" og "soundtracket til køreturen alene på de små landeveje langs heden og gåturen gennem byen sent om natten i slowmotion."

Sangskriveren udtaler i en pressemeddelelse: ”Det er første gang, jeg udgiver noget selv, hvor jeg synger på dansk. Det er, som om jeg har genfundet det danske sprog i tiden i Nephew. Det er jo tit dét, der er allertættest på, som kan virke allermest sårbart og ærligt, og derfor er det først nu, jeg er nået til et sted, hvor jeg tør stå ved afgrunden og blive der.”

"Ind i mørket" er første forløber for Kh Maries debutalbum, Intet er nok, der kommer til at byde på elektronisk popmusik og udkommer i sensommeren på pladeselskabet Escho (When Saints Go Machine, Iceage, Yangze med flere).

Kh Marie datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kh Marie i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger