Kimestad/Tuznik Quartet billetter

Bliv fan

ERIK KIMESTAD (Trompet / NO)
ARTUR TUZNIK (Klaver / PL)
TORBJØRN STEFANSSON (Kontrabas / SE)
NATHANIEL FORD (Trommer / DK)
_______________________________________________________________________
Den norske supertrompetist Erik Kimestad gæster denne aften PåTaget med et superhold af musikere. Kimestad blev af de fleste først bemærket i Horse Orchestra. Han er en enestående improvisator i komplekse harmonier og frie forløb.

Artur Tuznik er jazzpianist og komponist. Han er opvokset i Polen og har været bosat i Danmark siden 2008. Tuznik tog sin bachelor på musikkonservatoriet SDMK i Odense og kandidatgrad samt solistklasse på Rytmisk Musikkonservatorium i København med bl.a. Carsten Dahl som lærer. Artur fortsætter nu sine studier med klassisk klaver hos prof. Niklas Sivelöv på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

I de seneste år har Artur tillige været en del af flere internationale projekter, hvor han har spillet med store navne som Tomasz Stanko, Jeremy Pelt og Tony Malaby, ligesom han har optrådt på festivaler i Europa, USA og Canada samt prestigefyldte koncertsteder som Lincoln Center i NYC. Tuznik har vundet priser på en række meget ansete internationale jazzkonkurrencer i Europa – B-Jazz Burghausen (DE), Getxo Jazz (ES), Jazz Hoeilaart (BE), Jazz-Nad-Odra Festival (PL) og mange flere.

Denne aften bliver de to solister flankeret at en nordisk rytmegruppe med Torbjørn Stefansson og Nathaniel Ford.

Kimestad/Tuznik Quartet datoer og billetter

man 26 jul 2021 21:00

PåTaget, Odense

Tuznik/Kimestad Quintet // Odense Jazz Festival

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger