Kira Skov & Maria Faust - In The Beginning billetter

Bliv fan

Giant Steps er så heldige at kunne fejre sin 18 års fødselsdag i selskab med en af landets helt store personligheder sangerinden Kira Skov. Meget bedre bliver det ikke, når aftenen  samtidig byder på en præsentation af Skovs seneste gennemroste og DMA Jazz 2017 prisvindende udspil In The Beginning, der er skabt i tæt samarbejde med den herboende estiske jazzsaxofonist Maria Faust.

I januar 2016 drog de begge to til Estlands sydlige grænseområder, og her lå et univers af glemte sange og begravede historier om tab, savn, overgivelse, underkastelse, tro, mistet tro og tilgivelse. De fandt et område og en gammel forladt russisk ortodoks kirke, hvor tiden i en ellers foranderlig verden syntes at stå stille. Alt dette skulle komme til at danne rammen om det fælles projekt. En slags collage, et enestående værk med hypnotisk messende fortællinger inspireret af ortodokse sakrale hymner og den estiske folklore, som Kira Skov og Maria Faust har transformeret til deres egen hybrid af musikalske genrer og lydbilleder.

Velkommen til en dragende smuk musikalsk rejse, der gløder og stråler. Læg hertil et hold superskarpe og indlevende musikere.  

Kira Skov: vokal
Tobias Wiklund: trompet
Maria Faust: sax
Ned Ferm: sax
Nils Davidsen: bas
Jakob Høyer: trommer

Kira Skov & Maria Faust - In The Beginning datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kira Skov & Maria Faust - In The Beginning i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger