Kira Skov og Nikolaj Hess billetter

Bliv fan

JernbaneKULTUR

Kira Skov og Nikolaj Hess giver koncert blandt jernkæmperne

Danmarks Jernbanemuseum, Odense C

Sangerinden Kira Skov og den anerkendte pianist Nikolaj Hess gæster Danmarks Jernbanemuseum, hvor de giver koncert blandt de store lokomotiver. Publikum kan glæde sig til en aften på første klasse og en koncert med nærvær og sjæl.

 

Med JernbaneKULTUR byder Danmarks Jernbanemuseum på en række anderledes kulturarrangementer, der på en skæv og overraskende måde bringer jernbanerne i forbindelse med kunst i form af film, litteratur og musik. En række fremtrædende kunstnere vil i løbet af vinteren indtage museets lille, intime scene mellem de store lokomotiver og skabe et poetisk rum midt i museets rustikke omgivelser.

 

Fredag den 25. november kl. 19.30-21.30 står Kira Skov og Nikolaj Hess klar på scenen. De har samarbejdet i flere forskellige sammenhænge, og nu har de besluttet at skære ind til benet med et ønske om at se, hvad der kan opstå, når de for alvor dykker ned i deres nyfødte duokonstellation. Sammen binder de en smuk buket af egne kompositioner og udvalgte standards i originale fortolkninger med udgangspunkt i jazzens sangskat og med fortolkninger af bl.a. Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch for at nævne et uddrag.

 

Kira Skov har siden debuten med Kira and The Kindred Spirits i 2002 etableret sig som en artist med mange facetter. Hun er både til jazz og rock, og Kira Skov har de senere år markeret sig med udgivelse af sit succesfulde hyldestalbum til Billie Holiday og The Cabin Project, hendes seneste og anmelderroste samarbejde med Marie Fisker. Lige nu er hun i gang med teaterkoncert på Aarhus Teater og Aveny-T med forestillingen ”American Spirit”, hvor de fortolker Johnny Cash.

 

I alt har Kira siden sin debut i 2002 udgivet 11 album. Hun er en artist i evig bevægelse og udfordrer sit publikum, da hun som oftest ikke giver dem det, de fik sidst. Alligevel er Kiras stemme og personlige udtryk en rød tråd igennem hendes skiftende musikalske stemninger og lydlandskaber, og hun har med Nikolaj Hesse fundet en ligesindet legekammerat. Publikum kan glæde sig til en koncert med nærvær og sjæl blandt de store jernkæmper på Danmarks Jernbanemuseum.

 

Billetkøb

Prisen er 175 kr. + gebyr.

Medlemmer af Museumsklubben: 150 kr. + gebyr. Som medlem af Museumsklubben kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. I billetsalget skal gyldigt klubkort fremvises. 

Billetter købes via Billet.dk. og i museets billetsalg.

 

Der er tale om unummererede pladser.

Dørene åbner kl. 19.00. Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.

Kira Skov og Nikolaj Hess datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kira Skov og Nikolaj Hess i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger