Klarsyn med Medium Billy Cook (UK) og Scarlett Hjortshøj (DK) billetter

Bliv fan

Klarsynsaften med Medium Billy Cook fra England og Medium Scarlett Hjortshøj fra Danmark

Denne aften vil Billy og Scarlett sammen give budskaber videre til enkelte blandt publikum, på en smuk og humoristisk måde, med masser af kærlighed.

Budskaberne vil komme igennem de afdøde, hvor du som modtager/deltager vil være i samspil med Billy og Scarlett´s flow og energier.

Derfor er det vigtigt, hvis du genkender dine kære, at du medvirker aktivt i løbet af aftenen, på det der bliver fortalt.

Ved at deltage i en klarsynsaften, vil du opleve den åndelige verdens kærlighed og budskaber, uden at du nødvendigvis selv modtager et budskab, samt vil du opleve hvordan Billy og Scarlett arbejder som kanaler for den åndelige verden.

Billy og Scarlett vil denne aften demonstrere deres evner til at formidle kontakt mellem denne verden og den åndelige.

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE:

(OBS! - Overtrædes disse retningslinjer kan man risikerer bortvisning, da de er til for at alle kan få en energifuld aften og opnå den bedstmulige kontakt)

- Børn under 16 kan ikke deltage grundet deres sensitivitet. Dette gælder ligeledes små børn/babyer, da deres sanseevner er stærkt sensitive, og da det kan virke forstyrrende på kontakten med den åndelige verden. 

- iPad, kameraer og mobiler bedes slukkes under aftenen, da de kan skabe forstyrrelser.

- Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen.

- Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance kan ikke deltage. 

- Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af. 

- Købte billetter refunderes ikke.

Artist navn: Medium Billy Cook (UK) og Medium Scarlett Hjortshøj (DK)

Billy Cook er et stort internationalt Medium, han er også kendt fra ”Åndernes magt”, ”Klarsyn” og ”Troldmandsskolen” på TV. 

Billy har siden barndommen været i kontakt med åndeverdenen og han har været ambassadør for den spirituelle verden i mere end 30 år. 

Scarlett Hjortshøj har i en del år arbejdet med afdøde kontakt i private sessioner og har været på flere forskellige uddannelser med Bl.a. Billy Cook og flere andre anerkendte internationale Medium.

Siden Scarlett var ganske ung, har hun kunne fornemme "spirit" og har kunnet komunikere med afdøde, her i 2018 har Scarlett taget springet og etableret egen virksomhed, indenfor den spirituelle verden.

Klarsyn med Medium Billy Cook (UK) og Scarlett Hjortshøj (DK) datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Klarsyn med Medium Billy Cook (UK) og Scarlett Hjortshøj (DK) i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger