Klarsynsaften med Medium Scarlett Hjortshøj billetter

Bliv fan

Klarsynsaften med Medium Scarlett Hjortshøj.
 
Denne aften vil Scarlett fortælle om det at være medium og give små budskaber videre fra spirit til publikum, på en smuk og humoristisk måde, med masser af kærlighed og humor
 
Budskaberne vil komme igennem Scarlett som er kanal for de afdøde, hvor du som modtager/deltager vil være i samspil med Scarlett´s flow og energier.
Derfor er det vigtigt, hvis du genkender dine kære, at du medvirker aktivt i løbet af aftenen, på det der bliver fortalt og givet videre.
 
Ved at deltage i en klarsynsaften, vil du opleve den åndelige verdens kærlighed og budskaber, uden at du nødvendigvis selv modtager et budskab, samt vil du opleve hvordan Scarlett arbejder som kanal for den åndelige verden og kanalisere det der måtte komme derfra.
Scarlett vil give så mange budskaber som muligt den aften.
 
Scarlett vil denne aften demonstrere sin evner til at formidle kontakt mellem denne verden og den åndelige verden, samtidig vil Scarlett denne aften også vise hvordan hun anvender kort.

Arrangementet vil blive afholdt efter gældende Covid-19 restrektioner.
 
Biografi:
 
Scarlett Hjortshøj har i en del år arbejdet med afdøde kontakt i privatesessioner og har været på flere forskellige uddannelser med Bl.a. Billy Cook og flere andre anerkendte internationale Medium.
Scarlett har mange års kendskab til den åndelig verden og derfor kommer det i naturlige flow. Hun bruger den gamle tilgang med lige fra den åndelig verden til modtager. Når Scarlett er i flow, er hun ren kanal og vil kanaliseret de budskaber der kommer.
Siden Scarlett var ganske ung, har hun kunnet fornemme "spirit" og kommunikeret med afdøde, i 2018 har Scarlett taget springet og etableret egen virksomhed, indenfor den spirituelle verden.
Hvor hun har afdøde kontakt, privat sitting, Clairvoyance via bl.a. tarot og engle kort, Workshops, healing og vejledning.

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE:
(OBS! - Overtrædes disse retningslinjer kan man risikerer bortvisning, da de er til for at alle kan få en energifuld aften og opnå den bedstmulige kontakt)
- Børn under 16 kan ikke deltage grundet deres sensitivitet. Dette gælder ligeledes små børn/babyer, da deres sanseevner er stærkt sensitive, og da det kan virke forstyrrende på kontakten med den åndelige verden. 
- iPad, kameraer og mobiler bedes slukkes under aftenen, da de kan skabe forstyrrelser.
- Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen.
- Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance kan ikke deltage. 
- Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af. 
- Købte billetter refunderes ikke.

Klarsynsaften med Medium Scarlett Hjortshøj datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Klarsynsaften med Medium Scarlett Hjortshøj i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger