Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle billetter

Bliv fan

Klaus Handsome er manden der gav mig lysten og modet til at bestige en scene, skrive mit eget, kort sagt at udtrykke sig, bevæge sig, forsøge at bevæge andre. Det er det Klaus insistere på; at verden og fælleskabet griber en når man lader sig falde bagover. Man skal tude – og det tør Klaus”
- Peter Sommer

"Gadens Løse Fugle" er SAYBIA bandet uden Søren.
- Og man kan høre og tydeligt genkende det eminente orkester! /Peter

Legenden og troubadouren Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge og i fællesskab har de skabt en række fantastiske sange med masser af nærvær, historie fortællinger, fængende omkvæd og lyrik på topniveau under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

Klaus Handsome mødte for første gang orkesteret Saybia på ’Gæstgiveren’ i Allinge hvor Handsome hvert år siden 2013 har lavet ’warm-up’ optrædener for vennerne Peter Sommer og Simon Kvamm. Det var i Juli 2016 og Saybia var ligeledes på ’Gæstgiveren ́ og skulle spille to aftener i træk, og Handsome tilbød sin assistance om at varme op omkring publikum til Saybias bassist Jeppe Knudsen der hurtigt meldte tilbage, at der var ’thumps up’ fra resten af orkesteret på den idé.

Handsome havde ved aftenens koncert stor succes med sin guitar og hans hjemmebryggede danske feel-good-syng-med- sange, og det fik bandet til at foreslå, at de ved næste aftens optræden ville lave en happening, og entrere scenen under Handsome’s sidste nummer, som efter ’gæstgiver tradition’ var ’Joanna , og spille sangen til ende med ham. Dette blev på sin vis, skulle det vise sig, starten på et mere omfangsrigt samarbejde, end parterne på det tidspunkt havde forestillet sig.

Efterfølgende blev Handsome inviteret til, at komme til Nyborg og bandets øvelokale/studie med tilbuddet om, at indspille en enkelt af hans nye sange med dem som backingband. Forsanger og medstifter af Saybia, Søren Huss var i gang med sit 2.danske album, og orkesteret var dermed sat på standby for en tid, og et sådan lidt sjovt og skævt projekt havde de andre ”Saybians” både tid og lyst til.

’Det blev til virkelighed i foråret 2017 hvor Handsome mødte op til en session i øvelokat i Nyborg – en session der fra første fløjt var let, sjov og skabende – kort sagt – der var energi, og idéen om at indspille en enkelt sang blev snart til flere øvere og ønsket om, at indspille ét helt album, og lave et nyt orkester med udgangspunkt i Klaus’ danske sange.

Idéen til bandnavnet ’Gadens Løse Fugle’ opstod efter at Klaus i anden sammenhæng – i en fototekst på et Facebookopslag - havde brugt udtrykket ’gadens løse fugle’..”Det er et fedt udtryk” mente bassist Jeppe Knudsen – ”Det bruger vi sgu som orkesterets bandnavn!”, og efter lidt snak frem og tilbage blev det så besluttet. Nogen vil sikkert også huske udtrykket fra Gasolin’ sangen ’Hva’ gør vi nu lille du’, hvilket alle er enige i ’ absolut ikke gør noget’ .

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle var blevet ’født’ og allerede i september måned fik bandet sin ilddåb, og var både på plakaten og scenen med debutsucces, ved et lokalt musikarrangement på Bastionen i Nyborg .

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle tager udgangspunkt i Handsomes melodier og dansksprogede tekster, musikstilen kan karakteriseres som værende i området af rock/folk/pop.

Første singlen ’Jeg Vil’ udkom den 22.februar og fik rosende ord fra Gaffa, Fyens Stiftstidende, Calles Rock Corner, GF rock, samt radio plays på P4, P5, P6, Radio Vesterbro, VibeFM og Midtfjord Radio. Alt sammen vidner om hvor mangfoldigt og bredt bandet rammer.

Den 26. april udkom bandets selvbetitlet debut EP ’Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle’ og efter udvalgte festivals koncerter henover sommeren er de klar til at ramme landevejen og dit spillested i efteråret. Herunder Støberihallen d. 4/10-19.

Albummet i sin helhed forventes udkommet kort før koncerten.

KLAUS HANDSOME & GADENS LØSE FUGLE :

Klaus Handsome: Sang og guitar
Jess Jensen: Keys og kor
Jeppe Knudsen: Bas
Palle Nielsen: Trommer
Kasper Rasmussen : Guitar og kor

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger