Klezmerson (MEX) billetter

Bliv fan

Klezmerson – lyden af Mexico City

Siden kapelmester Benjamin Schwartz grundlagde bandet Klezmerson i Mexico City i 2003, har bandet været på en forunderlige rejse. Med sin groovy blanding af rock, jazz, klezmer og latinamerikansk musik etablerede det sig hurtigt som en af de mest hippe bands i Mexico City, og har sidenhen turneret verden rundt og udgivet 6 plader og flere singler. I en årrække samarbejdede de tæt med New Yorker avantgardisten John Zorn og udgav plader på dennes prestigefyldte Tzadik Records. Benjamin Schwartz spiller violin og keyboard og han har komponeret og produceret musik til flere kendte latinamerikanske Netflix-serier, for John Zorn og har med Klezmerson samarbejdet med musikere fra hele verden. Hør Klezmerson med et stort antal gæstemusikere fortolke latino-stjernen Rubén Blades ”Lady Plastica” her:  https://www.youtube.com/watch?v=kbIkb6pez9o

Det er tredje gang Klezmerson besøger Danmark, men første gang de indtager Haarders. Den danske trompetist Ole Reimer, kendt fra blandt andet Klezmofobia, som tidligere har gæstet Haarders, spiller med, som det femte bandmedlem på Klezmersons turné i Danmark.

Til koncerten på Haarders byder Klezmerson selvfølgelig på lidt af hvert fra deres lange karriere – men det bliver først og fremmest groovy verdensmusik med østeuropæiske klezmertoner og fede soloer. Så kridt danseskoene og kom og vær med til festen!

Klezmerson live: https://www.youtube.com/watch?v=V_InAL-7-7w

“A sonic experience built upon a music charged with its city's intensity”, New York City Jazz Record
“Get ready to be blown out of your seat”, John Zorn
"Klezmerson: Bombastic adjectives such as extraordinary or sensational can be righteously applied to this group that combines traditional arabic and jarocho sounds, as well as Jewish Ashkenazi rhythms with exotic cumbia and a lot of jazz. The band transported us to a acoustic oasis", Rolling Stone Magazine, (Mexico Edition)


Musikere:

Benjamin Schwartz, keyboard, violin

Todd Clouser – guitar

Carina Lopez – bas

Pablo Wilton  - trommer

Ole Reimer – trompet

Klezmerson (MEX) datoer og billetter

tor 22 sep 2022 20:00

Spillestedet Harders, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger