Klokken ringer 11 billetter

Bliv fan

11 medlemmer, 2 mænd og 9 kvinder fra Svendborg Senior Scene, har skabt enakteren, med udgangspunkt i aktørernes ungdomsdrømme. Enakteren er en kommentar til livet, som det blev på godt og ondt.

Det er sommerferie, og nu rykker en busfuld kvinder ind på en sommerlig højskole med kultur, bevægelse, foredrag, kunst og forkælelse. De modne kvinder har lagt ungdomsdrømme og det virkelige liv med mand, børn eller enlige med vægt på karriere bag sig. I denne sommer vil de have styr på, hvad livet har manglet af muligheder og sociale relationer.

I den åndelige bagage er opgøret med de ungdomsdrømme, som blev ved tanken eller blev udlevet. Vi møder sygeplejersken, danseren, skøjteprinsessen, popsangeren, kultur og sportsminister, kvindesagsforkæmperen og rengøringsassistenten som altid har drømt sig væk fra gulvspanden og til en tid der findes i bøger af Jane Austen. Alle står af bussen med masker på og store forventninger. Langsom skrælles facaden af, mens historie på historie fortælles.

Undervejs fortæller kvinder lidt om deres senior isolation, på grund af corona krisen.

De modtages af pedellen Niels og hans svigersøn, Jens. Jens har mistet sit job som kok, under krisen, og han skal nu tilbringe sommeren med sin svigerfar, som pedelmedhjælper. Mens han håber på, at restauranten får brug for ham igen. Niels er lidt lettere chokeret. Han plejer at være legeonkel, for en masse lystige børn, der er på sommerlejr, med deres forældre. Men skal nu , efter at have være spærret inde med sin kone under krisen, servicere en halv snes madammer.

Ide: Senior Scenens medlemmer og Marianne Kjær
Tekst, instruktion og suffli: Marianne Kjær
Dans: Per Lundsgård
Kor, komposition og arrangement: Tine Dahl
Teknik: Claudi Magnussen
Scenografi: Marianne Kjær
Medvirkende. Niels Holluf, Jesper Kenneth Rasmussen, Marianne Aagaard, Dorthe M. Nielsen, Bente Maarup, Lone Søgaard Mikkelsen, Lone Jensen, Anette Brogaard, Bibi Margrethe Nygaard Aagaard, Marianne Kildebjerg, Gyda Hansen.   

Klokken ringer 11 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Klokken ringer 11 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger