Kolonien (se) billetter

Bliv fan

Det internationalt prisvindende Kolonien kommer til Drauget med musikken fra deres nye CD ”Till Skogen”. Kolonien, har optrådt i DK siden 2014, og har i de senere år fået vind i sejlene – også i Danmark, hvor det har ført til vellykkede koncerter på Musik over Præstø Fjord og Skagen Festival.
Familiekvartetten Kolonien har i over 10 år været en fremstående del af en bevægelse af nyskabende nordisk folkmusik. Med en stil som blander folk og roots-musik med håbefuld sing-along pop, har Kolonien fundet sin helt egen sound som som sammenfører flere musikalske verdner. Kolonien består af brødrende Erik og Arvid Rask, deres kusine Anna Möller og deres gode ven, Mischa Grind. Folk-pop med inspirationer fra reggae og verdensmusik og med firstemmig sang kendetegner Koloniens lyd Internationellt er de blevet udnævnt som ”The Fleet Foxes of Scandinavia” og sammenlignes  med Mumford & Sons og andre store bands inden  for Folk-pop genren. Samtidigt er Koloniens musik og inspiration dybt rodfæstet i den svenska folktraditionen såvel som naturen og de progressive filosofier i den alternative samhørighed de voksede op i.
Kolonien har en stadigt voksende fanskare i Danmark, og det er ikke ualmindeligt, at folk reagerer stærkt følelsesmæssigt til gruppens koncerter. 

Kolonien (se) datoer og billetter

fre 04 nov 2022 20:00

Drauget - Vallekilde Hørve Kultur & Idrætscenter, Hørve

Kolonien

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger