Ole Gas billetter

Bliv fan

Tinghuset inviterer til Kim Larsen-aften med Ole Gas d. 20/1 2023

Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer, som ikke kun har hjertet på det helt rette sted, men som også er en af de allerbedste Kim Larsen-fortolkere, vi har i dette land.

Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange i tvivl om, hvorvidt det er Hr Larsen selv, der står på scenen – og som mange publikummer og arrangører har udtalt: ”Han er entertainer af stort format”.

Ole Gas er også frontfigur i det populære Ole Gas Band. Her spiller han sammen med 4 musikalske og kompetente musikere fra det aalborgensiske musikmiljø, og sammen udgør de et af Danmarks mest populære Kim Larsen jam bands. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.

Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100 % live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed, når det ene gode Hr Larsen hit efter det andet bliver serveret fra det store danske sangkatalog.

Som pressen tit har skrevet om Ole Gas: “Herfra kan vi kun sige, at Ole Gas er en sand fornøjelse, både øjne og øre skal opleve ham live”.
 

Ole Gas datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Ole Gas i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger