Ole Gas billetter

Bliv fan

Tinghuset inviterer til Kim Larsen-aften med Ole Gas d. 20/1 2023

Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer, som ikke kun har hjertet på det helt rette sted, men som også er en af de allerbedste Kim Larsen-fortolkere, vi har i dette land.

Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange i tvivl om, hvorvidt det er Hr Larsen selv, der står på scenen – og som mange publikummer og arrangører har udtalt: ”Han er entertainer af stort format”.

Ole Gas er også frontfigur i det populære Ole Gas Band. Her spiller han sammen med 4 musikalske og kompetente musikere fra det aalborgensiske musikmiljø, og sammen udgør de et af Danmarks mest populære Kim Larsen jam bands. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.

Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100 % live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed, når det ene gode Hr Larsen hit efter det andet bliver serveret fra det store danske sangkatalog.

Som pressen tit har skrevet om Ole Gas: “Herfra kan vi kun sige, at Ole Gas er en sand fornøjelse, både øjne og øre skal opleve ham live”.
 

Ole Gas datoer og billetter

fre 20 jan 2023 20:00

Tinghuset, Ulfborg

Koncert med Ole Gas i Tinghuset

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger