Kør med veterantog Odense-Fredericia i efterårsferien billetter

Bliv fan

To weekender i efterårsferien kører vi med et typisk eksprestog, som det så ud i 1950’erne og 1960’erne. Stig på veterantoget i Odense, nyd den smukke tur over broen fra de gamle vogne, besøg Mindelunden i Fredericia og bliv bragt hjem igen.

Der er afgang den 16., 17., 23. og 24. oktober fra Odense Banegård kl. 10.25. Vi gør opmærksom på at afgangs- og ankomsttider kan ændres ca. femten minutter, da kørselstilladelsen fra Banedanmark ikke er endeligt godkendt. Ændres tiderne, modtager I en e-mail med de gældende tider.

Turen varer knap 3 timer inkl. 1 ½ times ophold i Fredericia. Vi gør opmærksom på, at toget ikke er opvarmet, så tag varmt tøj på. 

Turen køres med MY 1135 fra 1957. MY-lokomotiverne blev fra introduktionen indbegrebet af styrke og et moderniseret DSB. Fra leveringen kørte det de internationale tog og de store landsdelstog, som E-maskinerne ellers havde stået for. Fra 1954 blev det leveret i fire serier fra Nohab i Sverige, der byggede på en licens fra General Motors i USA. MY 1135 blev leveret som en del af 3. serie fra 1957 og udgik af den ordinære drift i 1997. Det blev dog i drift hos DSB frem til 2009. MY 1135 er ny-restaurereret og fremstår i sin oprindelige bemaling.

Få rabat til Danmarks Jernbanemuseum

Ved fremvisning af din billet til veterantoget får du 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum i perioden 16-24 oktober 2021.

 

Afgang og ankomst

Vi gør opmærksom på at afgangs- og ankomsttider kan ændres ca. femten minutter, da kørselstilladelsen fra Banedanmark ikke er endeligt godkendt. Ændres tiderne, modtager I en e-mail med de gældende tider.

 

Odense Banegård kl. 10.25

Ankomst Fredericia Station kl. 11.15,

Afgang Fredericia Station kl. 12.45

Ankomst Odense Banegård kl. 13.35

 

Dette gælder for alle fire ture:

    • Der er afgang fra Odense Banegård, hvor spornummer så vidt muligt vil fremgå af skærmene på banegården. Kom i god tid inden afgang.
    • Der er tale om unummererede pladser.
 
  • Toget standser i Fredericia, hvor afstigning er mulig.
  • Ved fremvisning af veterantogbilletten får du 25% rabat på entréen til museet i perioden 12.-24. oktober 2021.
  • Det er ikke muligt at medbringe barne- og klapvogne.
  • Vognene vil ikke være opvarmede, så husk varmt tøj.

Kør med veterantog Odense-Fredericia i efterårsferien datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kør med veterantog Odense-Fredericia i efterårsferien i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger