Kresten Osgood Quintet billetter

Bliv fan

Jeppe Zeeberg: klaver
Mads Egetoft: sax
Erik Kimestad: trompet
Matthias Petri: bas
Kresten Osgood: trommer
 
I de sidste 20 år har Kresten Osgood været centralt placeret i dansk musikliv og har optrådt med mange af landets toneangivende musikere. Han er bl.a. blevet kaldt, det bedste der er sket i dansk jazz siden 80erne og vildmanden i det danske jazzvåbenskjold. De fleste, der har stiftet bekendtskab med Osgood, kender da også hans brændende hjerte for musikken og voldsomme appetit på nye ideer. 

Her præsenterer den personlige og kompromisløse trommeslager sin kvintet bestående af nogle af de allerstærkeste yngre kort på den københavnske jazzscene. I 2013 fik holdet deres debut, og efter masser af koncerter blev der tid til indspilning af en dobbelt LP i 2018 med udgivelse på det danske ILK label.  

Zeeberg, Egetoft, Kimestad og Petri har gjort sig bemærket som både blændende improvisatorer, kreative og nyskabende komponister og med en frygtløs tilgang til jazzen. Alle som én evner de at give mesteren kamp til stregen, når de kaster sig over gruppens møgbeskidte og skæve swingjazz, hvilende på arven fra Monk, Mingus og Coleman.

Kresten Osgood Quintet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kresten Osgood Quintet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger