Krig og Kærlighed billetter

Bliv fan

Musikforum holder koncert med Rudersdal Kammersolister i koncertsalen på Hvidovre Musikskole. 

Beethovens 1. klavertrio blev skrevet i 1795 og balancerer på grænsen mellem klassiken og romantikken. Det er ung musik, der både byder på masser af energi og smægtende melodier, som leder tanken hen på den første forelskelse. 

Fra det 20. århundrede kan man opleve den russiske komponist Dmitri Shostakovich' dramatiske klavertrio, som blev skrevet under 2. Verdenskrig i 1944. Mens han arbejde på værket, døde hans bedste ven, og det ramte ham så hårdt, at han tvivlede på, om han nogensinde ville komponere igen. Men han fik færdiggjort trioen og dedikerede det til vennen, Ivan Sollertinsky.

Inden nedlukningen turnerede Rudersdal Kammersolister i Rusland, hvor de bl.a. optrådte i Skt. Petersborg. Blandt publikum var en gammel mand, der viste sig at være Sollertinskys søn, og som var meget begejstret for deres fortolkning! 

Rudersdal Kammersolister

Rudersdal Kammersolister blev dannet i 2018 af en gruppe af Øresundsregionens førende kammermusikere. De optræder i forskellige konstellationer og kan her opleves som klavertrio. Musikerne ved denne koncert er violinist Christine Pryn, cellist John Ehde og pianist Manuel Esperilla.     

Krig og Kærlighed datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Krig og Kærlighed i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger