Kristian Bach og Band billetter

Bliv fan

Professionel musiker, sangskriver, musiklærer, akkompagnatør og korleder. Uddannet musiklærer fra Den frie Lærerskole i Ollerup, med speciale i korledelse og improvisatorisk sangskrivning, derudover autodidakt.

Udgiver og optræder med originalmusik i eget navn, samt med fest- og dansemusik, både solo og med band. Udgav 2017 debutalbummet ‘Første Trin’ hvorfra bl.a. sangen ‘Mod til at gøre det bedre’ opnåede en del airplay. Genren er dansksproget singersongwriter, med rødder i folk og country, og med tråde til den danske visesangstradition. Sangene er hudløst ærlige og personlige, og kredser om temaer som psykologi og spiritualitet samt div. værdi- og socialpolitiske emner.

Vandt i 2016 Frie Skolers Lærerforenings konkurrence om at skrive deres officielle sang, med ‘Allerbedst sammen’ (originaltitel ‘Når den blide morgenvind'). Sangen, der pt. kandiderer til at blive optaget i den kommende udgave af højskolesangbogen, blev udgivet som single i efteråret 2019, hør den her. Udgav maj 2019 den satiriske single ‘Brev fra fronten’ der lå på Dansktoppen på DRP5 i samtlige 15 mulige uger.

Kristian er derudover korleder/dirigent for tre kor forskellige kor i København: Det lille og super ambitiøse a capella-kor ‘B-Choir’, ‘Det levende kor’ der udgøres af 30-35 unge sangere, primært teenagere, samt for Ældresagens kor på Frederiksberg ‘Trefalkekoret’ . Tidligere korleder og dirigent for koret ‘Liv & Sang’ i Rudkøbing (2011-2016, ca. 20 sangere i alle aldre). Har sammenlagt mere end 10 års musikundervisningserfaring primært fra efterskole, friskole og højskole, samt fra individuel- og holdundervisning i privat regi. Se video med fælleskoret fra Langelands Efterskole 17/18 under ledelse af Kristian her. Er desuden en energisk og passioneret formidler af den danske sangskat, facilitator af fællessangsarrangementer i hele landet, samt ad hoc akkompagnatør til bl.a. Grundtvigsk Forums fællessangs arrangementer på Vartov i KBH og på Suhrs Højskole m.fl.

Ved siden af musikken interesserer Kristian sig for spiritualitet og meditation, i særdeleshed tibetansk buddhisme, og derudover bl.a. kunst, teater, film, Grundtvig og den frie skoleverden, samt værdi- og miljøpolitiske emner. Han er en ivrig debattør, der har noget på hjerte og tør sige sin mening, også når den er upopulær. Læs mere om Kristians interesser og holdninger i hans blog her på siden.

På debutalbummet 'Første Trin' bakkes Kristian op af et hold af særdeles kompetente musikere: Poul Amaliel, trommer ('New Politics', 'Amaliel', 'Lyy', 'Habadekuk'), Rasmus Fribo, keys og blæs ('The Asteroids Galaxy Tour', 'The Eclectic Moniker'), Kevin Monie, el-guitar ('Dirty Old Town'), samt Jonas Graverholt, bas og produktion. Ud over at være lydmand for bl.a. Sleep Party People, Carl Emil Petersen og Bisse, har Jonas Graverholt bl.a. også produceret for navne som Laurits Emanuel og Goodbye Lisichka.

Kristians nuværende band består ligeledes af særdeles velspillende og og dedikerede muskkere: Jens Villy Kock ('Snejegast', 'Kunst ud til Folket', 'Alexander Woods') på elguitar, Mathias Sidor ('Blackbeat', 'Gine Bryld', 'Isabelle Denaro') på trommer og Jonas Graverholt ('Goodbye Lisichka', 'Bisse') på bas. Spilleglæden og nærværet er således helt i top når Kristian Bach med band går på scenen, som altid med Kristians inderlige vokal og energiske guitarspil i centrum. 

Kristian Bach og Band datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kristian Bach og Band i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger