Kristian Jensen - Det Syge Show billetter

Bliv fan

“Det Syge Show” er en forestilling om en mand, der bliver fanget alene hjemme med sine to små børn under Corona-lockdown af Danmark.
Manden læser sin dagbog op fra foråret 2020. Dagbogen fortæller i et humoristisk sprog, hvordan manden tror, at 2020 bliver et fantastisk år, fordi alt i verden i forvejen går så dårligt, at det alligevel ikke kan blive værre.

Mandens mor ringer hele tiden og beder manden om at tage mere kontakt til mandens mormor. Besøge hende mere. Ringe til hende mere. Men manden har for travlt med sit eget liv til at tage sig af sin demente mormor.
Vi finder ud af, at manden dybest set er narcissistisk og kun kan lide sig selv.
Mandens kone arbejder på Rigshospitalet og er med til at redde mennesker med Corona, men manden synes han har det hårdere.
Han føler sig ikke set af sin kone og vælger derfor at lægge hende på is. Manden fortæller om desperationen i at være fanget sammen med de to små børn, der normalt går i institution, og det gør ham langsom sindssyg. Men før det sker indser manden, at børnene og konen - ligesom livet - kun er til låns.

Men indsigten kommer for sent. Manden mister sin mormor, før han når at ringe til hende eller besøge hende. Forestillingen slutter derfor med manden, der står ved sin mormors grav og forsøger at sige alle de ting, han ikke nåede at få sagt imens hun var i live.

Det Syge Show er en kombination af fortælling og comedy. Publikum bliver placeret i et vakuum mellem drama, sang og show. Spørgsmålet er hvornår manden er sit komiske jeg, der holder sine følelser ud i strakt arm ved at lave vittigheder og komiske sange? Og hvornår ser vi igennem sprækkerne af forsvarslag, som manden har opbygget?

Kristian Jensen er både skuespiller, instruktør, dramatiker og komponist på “Det Syge Show.” Kristian Jensen er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i 2012 og har siden medvirket i en lang række musicals på bl.a. Det Ny Teater, Odense Teater, Tivoli og på turné.

Kristian Jensen er en del af operakompagniet Figaros, der hvert år turnerer landet tyndt med deres gakkede og musikalske versioner af klassiske værker.

Ved siden af sit scenevirke har Kristian Jensen både instrueret og fungeret som tekstforfatter. Han har bl.a. udgivet en børnebog for Byens Forlag og skrevet revytekster til bl.a. Kerteminderevyen og Ganløserevyen.

Det Syge Show er første gang Kristian Jensen præsenterer sin egen forestilling. Han producerer det med sit nyetablerede teaterselskab “Skuden Synker.”

Kristian Jensen - Det Syge Show datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Kristian Jensen - Det Syge Show i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger