L.O.C. billetter

Bliv fan

L.O.C. - aka Liam O'Connor - er et af de største navne i dansk musik. Populariteten er vokset støt siden udgivelsen af debutalbummet ”Dominologi” (2001) – og han er den sjældne kombination af kunstner og entertainer, der med en enorm og loyal fanbase både trækker gode anmeldelser og store salgstal på sine udgivelser.

L.O.C.s karriere nåede en foreløbig kulmination i 2012 - et år der på det nærmeste tilhørte ham. Han udgav to albums (på eget selskab SGMD - SelvGjort Millionær Drøm), der begge var blandt årets mest succesfulde – og som samtidig gjorde op med den normale måde at udgive musik på. ”Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1” blev det mest downloadede album i dansk musikhistorie, med mere end 240.000 individuelle downloads – mens Vol. 2 blev udgivet til fordel for Røde Kors og endte med at skaffe mere end 600.000 kr. til organisationens arbejde. Fra de to albums kom singlerne ”Helt min Egen” (feat. Barbara Moleko) og ”Noget dumt”, der begge var blandt årets store radiohits.

Rødt Lys Touren i efteråret 2014 er stadig rapperens største landsdækkende turné med mere end 19.000 solgte billetter. L.O.C. skrev endnu et stykke Danmarkshistorie, da han i juli måned 2016 som headliner på Officerspladsen I Aarhus tiltrak mere end 12.000 mennesker. Koncerten står stadig som den mest sælgende for en headliner artist i genren.

Den 28. oktober 2016 var det 15 år siden, L.O.C. udsendte sit debutalbum ”Dominologi”. Dette markerede den populære rapper med fire koncerter i landets fire største byer og et nyt dobbelt Best-of-album med titlen ”Anno XV”. "Anno XV", der udkom på jubilæumsdagen 28. Oktober, er en opsamling med 27 hits, der spænder over hele L.O.C.'s karriere. Dertil havde han indspillet tre helt nye sange.

L.O.C. datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til L.O.C. i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger