Lars Christiansen billetter

Bliv fan

Lars Christiansen har igennem sin fantastiske karriere sat sit præg på såvel dansk som international håndbold. I mere end 20 år har Lars været professionel håndboldspiller og domineret venstre fløj på landsholdet, i Flensborg Handewitt og senest i Kolding IF. Med sine 1503 mål er han den spiller der suverænt igennem tiderne har scoret flest mål på landsholdet. 

Lars Christiansen har bl.a. været kendt for altid at have overskud og tage sig tid til sine fans, uanset hvor han er kommet frem. Sammen med hans mange flotte præstationer har dette gjort ham til en yderst vellidt, feteret og ikke mindst respekteret personlighed både på og udenfor banen.

Siden Lars Christiansen valgte at stoppe karrieren i 2012, har han holdt en lang række foredrag for både virksomheder og foreninger landet over. Med sin altid karismatiske personlighed både motiverer, inspirerer og ikke mindst underholder Lars deltagerne med historier og anekdokter fra sine mere end 20 år med håndbold, om motivation, målsætninger, og stresshåndtering. Derudover fortæller han åbenhjertigt om den sværeste periode i sit liv, hvor han fra det ene øjeblik til det andet blev ramt af en vedvarende dødsangst – hvordan han valgte at tackle denne helt uvante situation og dermed kom videre og til hvordan han har det i dag.

Lars Christiansen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Lars Christiansen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger