Lars Høgh billetter

Bliv fan

Oplev et levende og interessant foredrag, hvor Lars Høgh sætter fokus på sin karriere, og hvordan motivation og målrettethed kombineret med talent baner vejen til udvikling og sejre.

Mange af de elementer, som Lars Høgh har brugt og arbejdet med gennem et helt liv med fodbold, har han også kunnet bruge privat, og det er nogle af de erfaringer om den vigtige forberedelse og glæden ved sejr, han nu giver videre i sine foredrag.

Lars blev kort tid efter den succesfulde VM-slutrunde i Rusland ramt af en yderst alvorlig og kompliceret kræftsygdom, som ikke gav mange overlevelseschancer. Lars fortæller om chokket, familien, planen og den ukendte evne, der kunne gøre denne svære livskrise til en sindsygt spændende udfordring.

Glæd jer til et foredrag med underholdende og hidtil ukendte anekdoter fra et helt liv med fodbold, der også giver inspiration til, hvordan vi finder den motivation og viljestyrke frem, der giver os evnen og rykker os mod de mål, vi sætter os – også når vi laver fejl og møder modstand.

Lars Høgh datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Lars Høgh i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger