Lars Lilholt billetter

Bliv fan

Lars Lilholdt
Oplev Lars Lilholt  denne gang som Storyteller sammen med hans fire faste bandmedlemmer Gert Vincent (guitar), Tom Bilde (bas), Kristian Fogh (tangenter) og Eddi Jarl (trommer).
 
Lilholt vil denne gang kunne opleves med et anderledes repertoire end de benytter om sommeren, nemlig med mere plads til balladernes fordybelse og nærhed. Lars Lilholt, lederen af de lyse nætters festpatrulje, vil her blive de mørke afteners historiefortæller, og der vil blive givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.
 
Storytellerturen i 2016 med fokus på succes albummet "Amulet" blev en kæmpesucces med udsolgte koncerter landet rundt.
 
Gaffa gav koncerten i Aarhus musikhus fem stjerner og skrev bl.a. ”Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling.”
 
Fyns stiftstidende skrev “Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner.”
 
Og Mpress sagde om koncerten I Kalundborg  “Og der var ingen tvivl om, at Lars Lilholt havde ramt plet i sin tilgang til kalundborgenserne. De taktfaste klap og den rullende latter talte sit tydelige sprog. Lilholts musikalske historier havde gjort indtryk. Han er en gudsbenådet musiker – en gudsbenådet fortæller. Han er Lars Lilholt – og han gør det godt!”
 
Storyteller turen 2017 bliver en videreførelse af sidste års succes, og repertoiret vil bestå af såvel nyskrevne sange som både kendte og mindre kendte fra det kæmpestore bagkatalog.
 
Lars Lilholt behøver ingen nærmere præsentation, men vi har at gøre med en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid, der ellers er præget af større og større opsplitning af samfundet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.
Her i den stilfærdige intense udgave bakket op ad et indfølende band.

Lars Lilholt datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Lars Lilholt i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger