Lars Thiesgaard - Manden med de 1000 stemmer billetter

Bliv fan

Lars Thiesgaard - Manden med tusind stemmer / Danmarks mest kendte stemme

Måske virker navnet ikke bekendt, og måske ville du heller ikke kunne genkende ham på gaden, men du vil helt sikkert kunne genkende hans stemme. 

Har man på et tidspunkt i sit liv set en tegnefilm med dansk tale, er chancen for, at man har hørt Lars Thiesgaards stemme meget stor. Måske er han den person flest danskere har hørt, i hans virke som mikrofon-skuespiller. 

Han har igennem sin 30-årige karriere lagt stemme til en perlerække af klassikere fra Disney, Pixar, Dreamworks, Warner Brothers, Sony Pictures, og mange flere. 

Har du set Løvernes Konge, Peter Plys, Mumitroldene, Tintin, Toy Story, Shrek, Byggemand Bob, Bubi-bjørnene, Luftens Helte eller Scooby-Doo? Hvis du bare har set en af de tegnefilm eller serier, så har du hørt Lars Thiesgaards mangfoldige og velkendte stemme. 

Men et liv som dubber og tegnefilmsinstruktør, er ikke så nemt som det måske lyder. Der har været kampe og udfordringer på vejen, og det var et sandt lykketræf, at Lars Thiesgaard blev i branchen… For han havde faktisk sendt sin opsigelse ind til Disney. Endda allerede efter den første film, han instruerede. Dog var der folk i Disneys ledelse, som insisterede på at han blev hængende - og heldigvis for det!  

Kom med til et spændende og interessant foredrag med Danmarks måske mest kendte stemme, og hør om hans vej fra den lille by Graasten i Sønderjylland til det store lærred, som stemme og dubbing-instruktør. Lars vil gå i dybden med, hvordan det er et være til stede i mange børnefamiliers stue, og at blive genkendt på sin stemme, snarere end på sit udseende. Der vil blive vist klip fra studiet, hvor man ser Lars arbejde som dubber, og klip med skuespillere der arbejder med at indtale deres stemmer med Lars som instruktør.

Du vil også opleve Lars “Live-dubbe” en kort tegnefilm med flere forskellige stemmer, direkte på scenen. 

Få et unikt indblik i livet foran dubbing-mikrofonen, og oplev hvordan nogle af dine yndlingsfigurer bliver bragt til live på dansk.

Der vil efterfølgende være mulighed for at stille Lars spørgsmål, og ønsker man at høre bestemte replikker, stiller Lars også gerne op på det!

OBS. Dette er et testshow, vær derfor opmærksom på at det er kunstnerens mulighed for at gennemøve foredraget. Der vil derfor være risiko for forsinkelser og gentagelser.

Lars Thiesgaard - Manden med de 1000 stemmer datoer og billetter

man 25 okt 2021 19:00

Comwell Kolding, Kolding

Køb billet

tir 09 nov 2021 19:00

Skråen, Aalborg

Køb billet

søn 21 nov 2021 19:00

Bremen Teater, København V

Køb billet

tir 30 nov 2021 19:00

Nykøbing Falster Teater, Nykøbing F

Køb billet

tir 07 dec 2021 19:00

Gimle, Roskilde

Køb billet

tor 13 jan 2022 19:00

Huset No7, Herning

Køb billet

søn 23 jan 2022 19:00

Bremen Teater, København V

Lars Thiesgaard - Manden med de 1000 stemmer EKSTRA

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger