Lev for det halve - et foredrag om budgetvenlig bæredygtighed billetter

Bliv fan

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med økologi, klima og bæredygtighed gennem det meste af sit arbejdsliv, blandt andet som kommunikationschef i en grøn NGO.

Nannas første bog ”Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance” er blevet en bestseller. Bogen giver mulige svar på det spørgsmål, som mange stiller sig selv: Kan vi gøre det på en anden måde? Få mere ro på? Leve mere klimavenligt?

Lev for det halve
Lær, hvordan du kan skrue ned for forbruget, leve mere klimabevidst og få bedre tid til det vigtige.
Nanna Hyldgaard Hansen fortæller, hvordan hendes familie har lagt hele deres liv om og lever for halvt så mange penge som før. Uden at flytte og uden at savne noget.
Foredraget giver også et indblik i, hvordan det er et have stress, og hvorfor det virker så svært for mange børnefamilier at få hverdagen til at hænge sammen.
Foredraget er fyldt med enkle sparetips og praktiske hverdagsråd. Lige til at gå til, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Samtidig deler Nanna Hyldgaard Hansen åbenhjertigt familiens forskellige overvejelser og erfaringer undervejs i forløbet.

Lev for det halve - et foredrag om budgetvenlig bæredygtighed datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Lev for det halve - et foredrag om budgetvenlig bæredygtighed i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger