Lilly feat. Gilad Hekselman & Kirk Knuffke billetter

Bliv fan

Lilly: vokal
Gilad Hekselman: guitar
Kirk Knuffke: cornet
 
Sammen med en af tidens mest markante guitarister på New Yorks jazzscene Gilad Hekselman og den amerikanske supercornetist Kirk Knuffke gæster Lilly Giant Steps denne sensommeraften. Trioen præsenterer her deres helt nye album The Song Is You - lavmælt ikoniske standards i egne arrangementer udført så pokkers let, legende og elegant. 

Hekselman og Knuffke har ligesom Lilly en kærlighed til traditionen, som de fortolker og fornyer med stor personlighed, nærvær, kreativitet og åbenhed. 

Den danske sangerinde har ikke mindre end fem anmelderroste albums i bagagen, hvor særligt det seneste samt det forrige album har fået en overvældende positiv respons fra både USA, Tyskland og Norge. Duo-albummet fra 2017 Tenderly feat. Gilad Hekselman blev bl.a. valgt som Top 5 Best Vocal Release 2017 af The New York City Jazz Record. Heller ikke herhjemme har musikanmelderne stået tilbage med roser. Den nye udgivelse fra foråret modtog 5 stjerner af Ivan Rod fra Gaffa. Også Politiken var begejstret: ... "det er bare så lækkert at lytte til, en dejlig plade ikke mindre, alt går op i en skøn helhed".

Lilly feat. Gilad Hekselman & Kirk Knuffke datoer og billetter

tor 09 sep 2021 20:00

Giant Steps, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger