Lindy Aldahl billetter

Bliv fan

Mød den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl, der i DRs seersucces 'Rigtige Mænd' tog danskerne med storm. Der er lagt op til en aften med højt humør og masser af anekdoter fra programmet og om Lindys livsstilsændring – det bliver med garanti ikke kedeligt.

På en humoristisk måde fortæller Lindy om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion, hvor smøgerne og den fede sovs er lagt på hylden. Alt sammen igangsat af hans medvirken i Rigtige Mænd.

Resultaterne af Lindys livsstilsændring er også til at mærke for ham. Det høje aktivitetsniveau og den sunde kost har for Lindy betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen. Hør også om, hvordan det er gået med at holde motivationen oppe, efter at kameraerne er slukket.

Hør Lindy fortælle om sin deltagelse i programmet og om livet før og efter DR successen. Hvordan er det pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed – bare for at være den man er – og hvad sker der bag kameraet? Dvs. alt det som seerne ikke ser.

Lindy Aldahl datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Lindy Aldahl i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger