Line Kruse 7-tet billetter

Bliv fan

Line Kruse: violin
Peter Rosendal: klaver
Steen Hansen: trombone
Gerard Presencer: trompet
Hans Ulrik: sax
Thomas Ovesen: bas
Jonas Johansen: trommer
 
Den i Paris bosiddende violinist og komponist Line Kruse har gennem en årrække haft hele verden som sin legeplads. Hun har særligt turneret og markeret sig i den banebrydende og meget populære tangogruppe Gotan Project. Men den danske musiker går også andre og egne veje. Hun optræder i eget navn og henter fordomsfrit inspiration fra jazz, latin, salsa og tango, som sættes ind i en moderne sammenhæng. 

Kruse har flere gange gæstet Danmark med sin faste danske kvartet, som nu er udvidet til en septet bestående af nøje udvalgte musikere fra den hjemlige jazzelite. Denne aften står de på scenen i Giant Steps og giver kapelmesteren solid opbakning, når hun med masser af overskud, personlighed og virtuositet kaster sig ud i sine fantasifulde kompositioner iblandet swingende, hede rytmer. 

Det drejer sig fortrinsvis om numre hentet fra Line Kruses fjerde og helt nye soloalbum Hidden Stone for big band og violin, som har fået en varm modtagelse i de franske medier. Hidden Stone fejrer det subtile ægteskab mellem argentinsk samba, peruviansk fest og skandinavisk lys, skrev Liberation bl.a.

Line Kruse 7-tet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Line Kruse 7-tet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger