Line Rosenlund billetter

Bliv fan

Line Rosenlund er singer-songwriter og spiller originale sange om kærlighed i alle former. Kom og lyt til sange om alt fra dybe kærlighedserklæringer til rent begær. Line Rosenlund er 25 år og er bosat i Odense, hvor hun lever af musikken gennem firmaet Rosenlund Musik.

Rosenlund Musik har eksisteret siden 1. november 2018. Dog har jeg, Line Rosenlund, undervist siden 2011, og jeg blev uddannet lærer med speciale i musik sommeren 2018. Udover læreruddannelsen har jeg utallige kurser, anden undervisning og erfaring med i bagagen.

Jeg nyder lige meget at undervise, holde kurser og spille live. Jeg ville ikke undvære noget af det, og jeg føler mig utroligt privilegeret, fordi jeg KUN beskæftiger mig med det, jeg elsker i både fritid og arbejdsliv.

Det er fantastisk at se elevernes glæde, når de lærer at mestre et instrument, opleve kursusdeltagernes åbenbaringer, stå med en gruppe af mennesker, der minder mig om, hvorfor jeg begyndte at spille musik og samtidig stå på scenen og bare være til stede i musikken. Det er en sluttet cirkel, og hvert element har stor betydning for den jeg er, og det jeg kan give videre.

Jeg lever ikke af musikken for at tjene penge på den, jeg tjener penge på den, for at kunne leve i den.'

Se mere på https://www.rosenlundmusik.com.

Line Rosenlund datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Line Rosenlund i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger