Lis Sørensen & LiveStrings billetter

Bliv fan

Velkommen til en helt særlig intimkoncert med Lis Sørensen & LiveStrings som både optræder sammen og hver for sig, i Jettes Have i Vanløse, København. Hvis man ønsker, kan man også tage sin egen drikke/snacks med og nyde denne dobbelkoncert i bedste picnic-stil.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Med sig på scenen har Lis Sørensen sin fantastiske guitarist Jonas Krag. LiveStrings spiller også med på nogle sange, og man vil kunne forvente særlig akustiske og nære version af Lis’ store hits og musikalske univers.

LiveStrings er Danmarks mest altfavnende strygekvartet og i front på alle landets scener – både de klassiske og de rytmiske. De mange strenge kvartetten spiller på har formet dem til at være et af de mest interessante ensembler i Danmark. Sammen bevæger de sig gennem alle genrer, altid med dybe rødder i den klassiske musiktradition og spillestil.

Du har også helt sikkert sæt dem i fjernsynet der de ofte besøger programmer som X Factor, Toppen Af Poppen, Aftenshowet o.l.

I 2018 udgav de sammen med Bent Fabricius-Bjerre det anmelderroste album ’Natsværmeri’ hvorpå de spillet udsolgte koncerter i landets største musikhuse. I 2021 udkommer endnu et album i eget navn, sammen med den internationalt anerkendte artist Soleima.

Med LiveStrings’ eget hjertebarn ’The Ardeal Project’ fordyber de sig i Ungarske og Rumænske folkemelodier, som de sammen med komponist, accordeonist & pianist Nicolai Kornerup laver egne arrangementer af, og blander med egne kompositioner og nordiske klange.

LiveStrings bringer alle sine facetter med sig, og med på scenen har de også nemlig Nicolai Kornerup. Man kan forvente et bredt program med klassiske stykker, musik fra LiveStrings' udgivelse med Bent Fabricius-Bjerre samt Østeuropæisk folkemusik blandet med nye nordiske klange. Der kommer også nogle overraskelser fra den mere poppede verden – så det er lidt af en rejse man skal ud på sammen med de sprudlende musikere.

LiveStrings blev dannet i 2011 til en turné med Rasmus Seebach. Siden da har de spillet og arbejdet sammen med navne som Eminem (US), Kanye West (US), Michael Bublé (CDN), Lukas Graham, MØ, Christopher, Rasmus Seebach, L.O.C., Søren Huss, Calby, Tina Dickow og Outlandish – blot for at nævne et lille udpluk.

Lis Sørensen & LiveStrings datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Lis Sørensen & LiveStrings i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger