Louise Dubiel billetter

Bliv fan

Louise Dubiel er en sangerinde og sangskriver fra København. Hun tonede første gang frem på fjernsynsskærmen i 2008 på Kanal 4’s talent-progam “Elsk Mig i Nat”. I 2009 deltog hun så i tvshowet “Talent” med sangen Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob), som blev et stort radiohit henover sommeren 2010. Dette år blev Louise den 8. mest spillede danske artist på dansk radio. I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op. Hendes charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener. Hun har opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise skriver al sin musik selv og kalder det glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk.

I januar 2015 udgav hun sin nyeste cd, De Nye Superhelte, med sange bl.a. om hverdagens helte og negative mediers dårlige indflydelse. Samme måned havde hun en ”Superheltekalender” i samarbejde med Magasinet Woman, med 24 låger fra 1.-24. januar. Bag hver låge var der en superhelte-gerning, læserne skulle udføre.

Det var desuden nærmest umuligt at undgå Louise Dubiel i 2015, hvor hun optrådte i mere end 67 byer i samarbejde med Koncept Aarhus.

Louises nyeste projekt fra 2016 gik ud på at udgive en sang om måneden, med tilhørende video. Det blev til 12 gode og forskellige sange, hvoraf 3 blev færdigtproduceret og spillet på radioen. Alle videoer kan ses her: https://www.facebook.com/pg/louisedubielmusik/videos/

Louise Dubiel datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Louise Dubiel i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger