Lunzz & Lun Jazz m/ Mads Mathias Quartet billetter

Bliv fan

Mads Mathias: vokal
Peter Rosendal: klaver
Morten Ankarfeldt: bas
Espen Laub von Lillienskjold: trommer
 
Mads Mathias er Danmarks ubestridte croonerkonge og har erobret manges hjerter med sin afslappede optræden, levende personlighed og kreative originale sange. Internationalt har karrieren for alvor taget fart i de seneste år, hvor han bl.a. har turneret i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Italien,Thailand, Ukraine, Rusland, Korea og særligt i England. Her åbnede den danske sanger for nylig London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo.  Succesen i England førte bl.a. til en optræden i det legendariske Royal Albert Hall ved BBC Proms. 

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr., er Mathias ikke desto mindre et originalt talent med en unik og ubesværet charmerende vokal og en evne til at skrive iørefaldende og stilfulde melodier. 

Han optræder regelmæssigt som solist med det prestigefyldte DR Big Band samt Tivolis Big Band og Aarhus Jazz Orchestra. Men når han som denne eftermiddag er sammen med sin helt egen kvartet bestående af tre fortræffelige og anerkendte musikere, kan publikum se frem til en ganske særlig oplevelse, der emmer af intimitet og nærvær.

Frokostbuffet fra kl. 13.00.

Lunzz & Lun Jazz m/ Mads Mathias Quartet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Lunzz & Lun Jazz m/ Mads Mathias Quartet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger