M.C. Hansen Duo & Erik Grip billetter

Bliv fan

M.C Hansen - Prisvindende singer-songwriter og historiefortæller

Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen. M.C. har gennem 20 år skrevet og sunget på engelsk, men på hans seneste udspil Alter Ego Ego Alter fra 2019 folder fortællingerne sig ud på dansk.

”D. 25. maj 2019 udsendte jeg mit syvende soloalbum. Alter Ego Ego Alter hedder det. Det er første gang jeg udsender sange udelukkende med danske tekster. Jeg har altid skrevet og sunget på engelsk, men jeg har også en anden side - den danske. “Du danske sang du er min moders stemme”. Egentlig er de to sproglige universer to sider af samme sag. Der er ikke forskel på om jeg elsker min kone på dansk eller engelsk og historierne om Jungshoved og de mennesker der bor her er også de samme på dansk og engelsk”, men nærværet og publikums umiddelbare og indforståede oplevelse af sangene er mere markant når jeg synger på dansk for publikum i Danmark.

Erik Grip - Sanger og Komponist. Aktiv siden 1963.
Stadig turnerende med primært egne sange, tolkninger af danske viser og digte samt morsomme anekdoter. Et levende kunstnerliv med mange udtryk. Erik Grip er en af meget få danskere, der er blevet optaget som medlem af YTF. Den svenske forening for professionelle trubadurer, Yrkes Trubadurernes Förening, der i sin tid blev stiftet af Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerstrøm. Sangeren Erik Grip er absolut indbegrebet af danskhed og Erik har endda norske aner med efternavn efter den norske ø i Nordatlanten GRIP.

Formidling af historier og sange med indhold er et hædersmærke. Erik Grips store forbillede var Pete Seeger, naturligt nok, da han om nogen personificerer den amerikanske folk-revival, da den kom til Danmark i 60´erne, hvor Erik Grip begyndte at optræde. Stor inspiration var også de mange besøg af folksingers i ”Visevershuset” i Tivoli, hvor Erik Grip var at høre hvert år fra stedet åbnede i 1966. Dengang blev der rusket godt op i et ikke sart publikum. Den tråd har Grip taget op.

M.C. Hansen Duo & Erik Grip datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til M.C. Hansen Duo & Erik Grip i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger