M/S Helge billetter

Bliv fan


Nu kan du komme på specialture med M/S Helge hele sommeren:

Veteranskibet M/S Helge sejler specialture hele sommeren. Tag færgen til koncert på Valdemars Slot, tag på museumstur med guider fra Svendborg Museum, eller tag på en Sankt Hans tur, hvor du oplever alle bålene på kysten fra vandet. 

OBS: Vær opmærksom på at M/S Helge på specialturene ikke stopper på de normale steder som på rutefarten.

24. juni kl. 19-21 - Smuglertur på Helge med guider fra Svendborg museum

På Sydfyn har smugleri været en folkesport siden middelalderen. Sydfynboerne smuglede både for profittens og sportens skyld.
På smuglerturen kommer du tæt på det sydfynske smugleri og historierne om spritruterne, smuglerlivet og de frustrerede toldere, der kæmpede en brav kamp for at holde smuglerne stangen.

23. juni kl. 20 - Skt. Hans tur på Svendborgsund

Tag en sejltur rundt på Svendborgsund og nyd de mange bål langs kysten. Tag gerne madkurven, naboen, kæresten eller kollegaerne med.

Afgang Svendborg kl. 20:00

Ankomst Svendborg kl 22:30

15. juni kl. 19-21 - Ud i øhavet med guider fra Svendborg museum

Det sydfynske øhav er et helt særligt landskab med en helt særlig historie. På sejlturen vestud fra Svendborg kan du høre historier om livet i øhavet før og nu, de eksotiske øboere og meget mere. Der er både historikere og arkæologer ombord, så du kan få 15.000 års øhavshistorie på 2 timer.

7. september kl. 18-20 - Arkæologisk cruise med guider fra Svendborg museum

Der har boet mennesker langs Svendborgsund og i øhavet i tusinder af år. Fortiden ligger tæt langs Sundet og på det arkæologiske cruise vil du høre om borge, skattefund, spedalske og druknede stenalderbopladser - fortalt af dem, der kender historien bedst.

M/S Helge datoer og billetter

tor 07 sep 2017 18:00

Svendborg Havn

Arkæologisk cruise

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger