Mads Beldring & Anders Riis billetter

Bliv fan

Dobbelt koncert med Anders Riis og Mads Beldring.

Sangskriverne Anders Riis og Mads Beldring har slået tøjlerne sammen på en fælles tour, og gæster i den forbindelse Dexter.

Både Mads Belding og Anders Riis er sangskrivere der arbejder med poesien som det helt centrale. Kan du lide Nikolaj Nørlund, Niels Skousen, Allan Olsen, eller Guldimund, vil det være en god ide at kikke forbi. 

Om Anders Riis 

Anders Riis har netop udgivet albummet opdrift. 
Et album der omhandler voksenlivets kompleksitet, og om som kræser om følelser som apati og desillution, men også om den opdrift der indtræffer når man kommer igennem livets kriser.  

Opdrift' er Anders Riis' andet udspil i eget navn med dansksprogede sange. Det er indspillet i Lundgaard Studiet sammen med Anders' faste backingband samt med bidrag fra Jacob Haugaard, Lise Westzynthius og Gustaf Ljungreen. Albummet følger op på debutten ''Alt Væk' fra 2017. Tidligere har Riis udsendt tre kritikerroste album med engelsksproget materiale under navnet Southern Gothic Tales, hvor mange vil genkende sangene 'Small Town Choir' og 'Burned Out Elvis' fra DR's populære programserie 'Gintberg På Kanten'.

Om Mads Beldring

Mads Bedring skriver enkle sange, der afspejler tilværelsens mangetydige, mangfoldige væsen. Vreden, glæden og kærligheden er dybt forbundne og trækker i hinanden. Sangene emmer af håndspillet oprigtighed og dybe lyriske kvaliteter.

De musikalske inspirationer hentes i alt fra Mali-blues og etiopisk funk til nordiske folkeviser og eksperimental freeform, og lyrisk læner han sig op ad koryfæer som Cohen, Sebastian, Schade, Benny Andersen og C.V. Jørgensen. Men i Beldrings hænder, hoved og hjerte bliver det hans eget. 

Til koncerten bliver solisterne akkompagneret af deres fælles neo-hippie-traveling-band.

Mads Beldring & Anders Riis datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mads Beldring & Anders Riis i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger