Mads la Cour’s Almugi billetter

Bliv fan

Mads la Cour: cornet
Lars Greve: klarinet
Andreas Lang: bas
Kasper Tom Christiansen: trommer
 
Svendborgmusikeren Mads la Cour har gang i en ganske succesrig karriere. Allerede tilbage i 2006 vakte den unge trompetist for alvor opmærksomhed, da han blev medlem af blæsergruppen i DR Big Band. Året efter blev la Cour valgt som årets fynske jazzmusiker og modtog ligeledes årets P2 Jazz pris. 


Ved siden af sit arbejde i bigbandet har der i årenes løb også været tid til at indgå i adskillige andre projekter, som har ført til mange  koncerter og flere udgivelser  bl.a. med hans helt egen kvartet Almugi. Her har kapelmesteren samlet et hold af toneangivende musikere på den danske såvel som den europæiske scene og givet sig i kast med egne unikke og udfordrende kompositioner med inspiration fra folk og avantgarde. 


Almugi er et oldnordisk ord og betyder rigets fri og myndige mænd, der besidder evnen godhed. På jagt efter anstændighedens forsvinden i et fremmedfjendsk støjland, som bandet selv formulerer det, finder de fire fantasifulde herrer endeligt et godt sted at være - i luftige musikalske landskaber med udsigt til store åbne vidder. Med i bagagen denne aften er bl.a. numre fra holdets nye album Hule. 


Der serveres mad inden koncerten.

Mads la Cour’s Almugi datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mads la Cour’s Almugi i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger