Mads Langer billetter

Bliv fan

Mads Langers første single ‘Breaking News’ udkommer i oktober 2005 og bliver Ugens Uundgåelige på P3. I marts 2006 kommer debutalbummet ‘Attention Please’, som er produceret af skibonitten Søren Balsner fra Carpark North. Samme år spiller Mads Langer – ligesom året forinden – ved SPOT Festival, hvor en talentspejder er fløjet ind for at se ham. Talentspejderen er begejstret og på hans opfordring flytter Mads Langer til New York og Los Angeles i en periode. Her skriver han sit andet album ‘Mads Langer’, som udkommer i februar 2009 og rummer nummeret ‘Fact-Fiction’. I samme periode er han på turné med Tim Christensen.

Sidst i 2007 flytter Mads Langer tilbage til Danmark, køber en Polo fra 1987 og kører rundt for spille små koncerter og optræde på gader og stræder.

I begyndelsen af 2009 flytter Mads Langer til London, hvor han indleder et samarbejde med manageren Sue Whitehouse, som tidligere har været manager for The Darkness. I december 2009 udsender han en coverversion af Olives ‘You’re Not Alone’. Nummeret får guldplade både i Danmark og Italien, går nummer et på airplaycharten i Italien og Schweiz, ligger i topfem i Holland for både salg og airplay og ligger fem måneder på den tyske airplaychart. Nummeret bliver samtidig det mest spillede nummer på DR’s radiokanaler i 2010 ifølge en opgørelse fra KODA.

I 2010 afbryder han sit samarbejde med Copenhagen Records og får derefter en international aftale med Sony Music. Hans første album hos Sony Music er ‘Behold’ fra maj 2011, som er produceret af blandt andre Søren Balsner og Martin Terefe. Albummet går nummer et på dansk iTunes og rummer singlerne ‘Microscope’ og ‘Riding Elevators’. Førstnævnte bliver i en periode fast spillet i pauserne til F.C. Barcelonas hjemmekampe sammen med ‘You’re Not Alone’, mens sidstnævnte bliver ‘Song of the Week’ på BBC2. ‘Behold’ får en platinplade for sit salg i Danmark.

I forlængelse af ‘Behold’ tager Mads Langer på en omfattende europaturné med udsolgte koncerter i flere storbyer. I september 2011 udkommer Maria Menas album ‘Viktoria’, hvor Mads Langer synger med på duettens ‘Habits’, ligesom de to turnerer sammen. Langer optræder desuden sammen med det britiske band, Kasabian, i et tysk tv-show. Langer spiller i november 2011 og januar 2012 to udsolgte koncerter i DR Koncertsalen.

I efteråret 2012 deltager han i TV2’s musikprogram ‘Toppen af poppen’ side om side med Sanne Salomonsen, Nabiha, Johnson, Peter Belli, Kasper Winding og Dicte. Han optræder blandt andet med ‘Overgi’r mig langsomt’, som han oprindeligt skrev til Sanne Salomonsen hitalbum ‘Unico’. Langers egen version går nummer et på iTunes og får en guldplade.

I marts 2013 kommer Mads Langers fjerde album ‘In These Waters’. Det er produceret af blandt andre det svenske producerteam SeventyEight og rummer en duet med vinderen af dansk X Factor, Ida Østergaard. Singlen ’Elephant’ går nummer et på den dansk Bit Track-hitliste.

Mads Langers sange ‘The River Has Run Wild’ og ‘Beauty of the Dark’ er blevet brugt i tv-serien, ‘Vampire Diaries’. Og ‘Fact-fiction’ er blevet brugt i serien ‘Castle’

Mads Langer datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mads Langer i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger