Mads Mathias billetter

Bliv fan

Mads Mathias: vokal, sax
Peter Rosendal: klaver
Morten Ankarfeldt: bas
Esben Laub von Lillienskjold : trommer
 
En af Nordens største vokalister Mads Mathias har erobret manges hjerter med sin afslappede optræden, levende personlighed og originale sange. Sidste år var den kendte sanger, sangskriver og saxofonist så endelig ude med sit længe ventede andet soloalbum I’m All Ears - en samling iørefaldende originale jazzsange. 

Med Mathias’ umiskendelige crooner-stemme i centrum kredser sangene om personlige temaer som forholdet til musikken, at være far og at kæmpe mod at lade frygt styre sit liv. Inspirationen er hentet fra fortidens og nutidens store jazzvokalister fra Nat King Cole, Frank Sinatra til Harry Connick Jr., og med dyb respekt for crooner-traditionen skaber han sin egen lyd og fører vokaljazzen ind i nutiden. Mads Mathias har modtaget et utal af priser og stået i koncertsale som Royal Albert Hall og Royal Festival Hall i London samt i Den Forbudte By i Beijing. Derudover har DR Big Band ofte haft bud efter den populære sanger. 

Nu er han klar til at tryllebinde det sydfynske publikum i godt selskab med tre velansete musikere fra øverste hylde i dansk jazz.

Mads Mathias datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mads Mathias i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger