Mads Mathias Quartet billetter

Bliv fan

Med sin karismatiske optræden, levende personlighed og sine kreative, originale sange har sanger/sangskriver Mads Mathias erobret adskillige jazzelskeres hjerter. Så banker dit hjerte også for jazzen, må du ikke misse denne mulighed for at opleve ham i Kino Vino."Danmarks førende mandlige jazzvokalist, lægger an til internationalt gennembrud." - Michael Bo, Politiken 

”En international verdensstjerne in spe” - Gaffa

Mads Mathias har godt gang i karrieren - også internationalt. For nyligt spillede han i Royal Albert Hall ved det hæderkronede BBC Proms, og sidste år åbnede han London Jazz Festival ved den store galla-koncert sammen med Seal og Angelique Kidjo .
Udover England har Mads Mathias spillet i Forbidden City Concert Hall i Bejing, på Roskilde Festival, Edingburg Jazz & blues festival og mange flere steder i verden.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid, som Nat King Cole, Frank Sinatra og Harry Connick Jr., og med en dyb respekt for crooner tradition, er Mathias ikke desto mindre en original musik med en unik og ubesværet charmerende vokal.

Hans første udgivelse som solist, ”Free Falling”, er et meget ambitiøst projekt med deltagelse af femogtyve håndplukkede musikere i en blanding af big band-, strygere- og kvintet-arrangementer. Ti af sangene er originaler af Mathias, der udover vokal, også spiller saxofon, trompet og klaver, med arrangementer af ham selv og Peter Jensen.

Resultatet blev et kritikerrost album med fortryllende sange, der emmer af tidløs swing-æra klassikere, dygtigt udført i et sømløst sammenhængende hele, med Mathias’ vokal spændende fra legesyg og humoristisk til dybde og sårbarhed

”Free Falling” vandt ham en Danish Music Award Jazz som ”Årets nye navn” samt en nominering til ”Årets vokal udgivelse”.

Han blev også tildelt en "Honorable Mention Award” ved en af verdens største sangskriver konkurrencer i USA – ”International Songwriting Competition” for sin sang ”Fool for Love". For nylig vandt han Leo Mathisen prisen.

Mads Mathias Quartet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mads Mathias Quartet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger