Madsby Rock billetter

Bliv fan

Velkommen til Danmarks største havefest i Fredericia, lørdag d. 26. august 2017! Nu åbner vi igen dørene til en hyggelig dag i Madsby Enge med musik i højsædet. Køb billetter nedenfor, og se information om årets kunstnere og musik på Info-fanen.

Billetpriser

Voksen 395 + gebyr
Barn 175 + gebyr (til og med 12 år)
VIP 1095 + gebyr

Børn under 5 er gratis ifølge med voksne

 

Madsby Rock VIP
Vi har også i år et begrænset antal VIP billetter, som sælges efter "først til mølle" Billetten koster i år Kr. 1095 og da efterspørgslen er stor, så er det med at være hurtig.Vi kalder det “VIP All Inclusive”. I får unlimited mad, drikke, VIP-telt, tribune - og så skal I bare nyde festen.

Stack-cup på Madsby Rock
Madsby Rock vil gerne mindske mængden af affald på pladsen og har derfor i år valgt at indføre genbrugskrus, som det også er set til Jelling Musikfestival og Rock under broen. Udover at mindske mængden af plastikaffald, så får du også et krus, der holder din øl kold i længere tid.

Når du, som publikum køber en drikkevare f.eks. en fadøl serveres de i genbrugskrusene, som koster 10 kr. oveni prisen for øllen. 2017 priser er 40 kr. for en fadøl og 10 kr. for kruset – altså 50 kr. i alt inkl. krus.

Når dit krus er tomt, kan du bruge det til varekøb i barerne, så du kun skal betale pant første gang. Krus, der indsamles med henblik på at aflevere for kontanter, værdisættes til 1 kr. stykket. Madsby Rock uddeler resten af beløbet til almennyttige formål på fuldstændigt samme måde, som resten af overskuddet fordeles efter festivalen er færdig!

Se mere om Stack-CUP på Madsby Rock her.

Madsby Rock datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Madsby Rock i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger