MAGS + PRISMA billetter

Bliv fan

MAGS

mags brød frem på den danske musikscene i januar 2019 og udgav senere på året debut-EP’en ”conversations  i’ve had with myself”. 2020 har stået på en lang række udgivelser, som nu samles med 4 nye sange på debutalbummet, som hedder ”mags”.

Titlen ”mags” var den mest åbenlyse titel, fordi albummet føles som et livsværk, der sætter lyd og tekst på, hvem mags er som sangskriver, producer og sangerinde. Albumtitlen er ligesom mags’ sange hudløst ærligt, og som mags selv fortæller: ”Hvad er mere ærligt end mig? Albummet handler om min side af historien, mine følelser og oplevelser og det narrativ har været vigtigt for mig at stå inde for”. De 10 sange som debutalbummet rummer, er skrevet over nogle år i forskellige lande og med forskellige samarbejdspartnere. Derfor er der sange, som både er skrevet med store anerkendte producere, og sange som er skrevet af mags selv. Albummet fortæller, udover de personlige historier og oplevelser i mags’ liv de sidste par år, også udviklingen for mags i sin sangskrivning. Igennem processen med albummet har mags fundet ud af sin egen lyd og brugt meget tid på at lære at producere, så hun selv kunne være med til at formidle den. ”Jeg føler at albummet ville være ukomplet, hvis jeg ikke lagde en aktiv indsats for at sætte mig ind i produktionen. Hvis jeg ikke kunne gå ind i og bidrage aktivt til skabelsen af lydbilledet omkring teksten, så det præcis matcher det jeg ville have ud af følelserne omkring sangen. At co-producere store dele af pladen er for mig en måde at binde sløjfe på det hele på,” forklarer mags.

Meget af albummet ”mags” er skrevet i New York i efteråret 2019, og det skulle vise sig at blive ret signifikant for processen.  Det var en introspektiv rejse, hvor mags befandt sig langt væk fra alt det vante og pludselig i nogle helt andre referencerammer, der tvang hende til at se indad. Hun beskriver det som at stå foran et stort spejl, hvor man er tvunget til at se på sig selv helt stripped down, og så bruge det man ser til at komme videre. Denne meget visuelle følelse omkring sangskrivningsprocessen har mags valgt at bruge i hele universet omkring alle udgivelserne og nu også debutalbummet ”mags”. ”Den visuelle side er billeder af mig, der holder mig selv i spejle. Det er meget bogstavligt, fordi det er en måde at se mig selv i øjnene på, selvreflektere. Selvreflektion skal være tema over det hele, både i musik, visuelt og live. At skrive en sang for mig er som at se mig selv i spejlet på den helt rigtige, rå og ærlige måde og ikke den med filter”. Dette univers kommer også til syne i en ca. 4 minutter lang album musikvideo, som mags har fået lavet med fokus i album-tracket ”your girlfriend’s in the bathroom, i’m trying to kiss you”. Videoen tager visuelt seeren igennem hele albummet på en anderledes og spændende facon.  

PRISMA

Søstrene Frida og Sirid er en dansk søsterduo med base i København. De er vokset op i et hvidt hus i Odense, hvor børneværelserne var deres kreative rum og legeplads. Her blandt plakater og deres fars mange guitarer opstod duo-projektet PRISMA. I PRISMA skaber søstrene et musikalsk univers, hvor deres tostemmige vokaler har den bærende rolle, understøttet af støjende guitarer og soundscapes, som leder lytteren ind i forskellige stemninger. Lyrikken tager udgangspunkt i de nære og personlige historier samt tanker om deres søskendeforhold. Med den musikalske inspiration fra bl.a. The Raveonettes, First Aid Kid og Agnes Obel skaber de melankolsk drømmerock med en kant af støj. Navnet PRISMA er et feminint twist på ordet prisme, som er en geometrisk figur, der bryder lys op og danner en regnbue. På samme måde føler de to søstre, at de i deres musikalske virke reflekterer forskellige farver og følelser ud til lytteren. “Med dette projekt håber vi på at kunne italesætte de menneskelige kerneværdier. Vi vil gerne give folk en måde at spejle sig i banale tanker og følelser.” I dag er de begge bosat i København, hvor de har et intensivt samarbejde med Birk Storm, både som kunstnerisk og kommerciel sparringspartner. “Udover at han er vores manager og kunstneriske sparringspartner har vi sammen lavet pladeselskabet PRISMA Records, som er måden hvorpå vi udgiver vores musik, og Birk har desuden færdiggjort vores sange produktionsmæssigt samt mixet dem”. 

MAGS + PRISMA datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til MAGS + PRISMA i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger